Avantaje  
AVANTAJELE SENILELOR TJD
Singurul sistem cu senile accesibil 4 sezoane: pe zapada mare, mlastini, noroi si teren dur.
Disponibil pentru toate marimile si tipurile de ATV-uri
Cel mai bun sistem de tractiune si manevrare la sol de pe piata. Ofera mai multa tractiune si o plutire inegala in zapada sau in noroi.
Kit-ul complet poate fi instalat in 45 minute. Pre-asamblat inca din fabrica, trebuie doar sa instalati butucul si placile armate, pe ATV-ul dumneavoastra.
O distanta mai mare fata de sol, cu 12 cm mai inalt decat rotile.
Tija de stabilizare si arborele sunt reglate din fabrica.
Toate elementele de asamblare si bratele sunt confectionate din otel tare si sunt placate cu zinc sa nu rugineasca. Suspensia rotii este intarita prin doua bare de otel care acopera in totalitate unitatea si ii dubleaza puterea.
Placi super grele de zinc la lagarul monobloc cu 3 bucse 2-1/4 inches pentru o duritate mai mare si o intretinere mai buna la modelul standard si bucse de 4 inches la Kubota.
Coroana de lant pentru antrenarea rotilor este cu suruburi hexagonale de 7/16 pe o tija de otel.
Cea mai buna garantie, un an garantie impotriva defectelor din fabrica.
Sistemul nostru de senile se deplaseaza pe o roata dintata, construita de TJD, care elimina toate vibratiile, aceste roti rezistand la o presiune de 2.720 kg.
Noul cadru, este proiectat pentru a imbunatati manevrabilitatea ATV-ului, cu toate ca tubul de otel este foarte subtire, si chiar mai subtire la modelele mai grele, pana la 125 mm latime.
Tija de stabilizare este confectionata din otel si este mai rezistenta decat a modelelor Kubota si Bombardier.
Noul sistem de alunecare mareste viteza cu pana la 5 km/h si aluneca pe toate tipurile de zapada. Senilele gliseaza doar folosindu-se de presiunea zapezii.
Avem un sistem hidraulic central de reglare a senilelor, unic pe piata, prin care se regleaza ambele parti ale senilelor in acelasi timp. In plus sunt incluse patru bucse de siguranta.
Doar cateva parti componente sunt necesare pentru a schimba senilele de pe un ATV pe altul.
Sistemul de senile TJD sunt cele mai robuste de pe piata, senilele noastre sunt ideale pentru agrement, expeditii in padure, pentru fermieri, etc. in toate anotimpurile.
Noua generatie de senile 3A este mai agresiva si se conduce mai usor dect celelalte. Cu acest nou sistem veti fi cu siguranta mai satisfacuti, va veti bucura de placere fara griji, acestea avand o calitate net superioara, un produs nult mai competitiv decat cel oferit de concurenta.
 
copyright © 2007 motoboom.ro | design by orkas.ro